지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Effects of Continuous Cabbage Cropping on Soil Microbial Communities Structure
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
정량적 미생물 위해평가
Safe Food
2011 .01
식품안전관리를 위한 미생물 위해평가
식품과학과 산업
2013 .03
Study on the Environmental Risk Assessment of Transgenic Chinese Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
식품 위험분석과 미생물 위해평가의 알기쉬운 이해
Safe Food
2009 .01
Quality and Microbial Safety of Fresh-cut Broccoli with Different Sanitizers and Contact Time
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
양배추즙 및 양배추 혼합즙의 인체위암세포(AGS) 성장 억제효과와 HCl-Ethanol로 유발된 흰쥐의 항위염 효과
한국식품영양과학회지
2013 .05
유전자변형 양배추로부터 비유전자변형 모본으로의 유전자 이동성
Korean Journal of Agricultural Science
2014 .09
Introduction to Statistical Methods for Quantitative Microbial Risk Assessment
Safe Food
2011 .01
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
18. 양배추
한국원예학회 기타 간행물
2013 .05
식품안전을 위한 Microbial Risk Assessment 연구 발달과정 및 방법
식품기술
2004 .01
Application of Predictive Modelling for Microbial Risk Assessment in the Food Industry
한국식품위생안전성학회 심포지움
2005 .01
에어로졸 형태의 상업적 살균소독제의 병원성 미생물에 대한 저해효과 평가
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
Modelling Microbial Growth and Inactivation through the Farm to Fork Chain within Quantitative Microbial Food Safety Risk Assessment
한국식품위생안전성학회 심포지움
2005 .01
Changes in Microbial Population and Quality of Microgreens Treated with Different Sanitizers and Packaging Films
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
무와 배추의 생육향상을 위한 관행비료 및 미생물제제 시비
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effect of Air-Bubble Washing with Vinegar as a Natural Sanitizer on Microbial Contamination of Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P4-13] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
0