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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Investigation of Safflower (Carthamus tinctorious L.) Seed Characteristics according to Floral Color Change
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
홍화꽃 및 홍화씨의 휘발성성분
한국식품과학회지
2004 .04
Analysis of Oil Compositions and Antioxidant Activities of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collected from China
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Antioxidant Activity of Safflower Seed Extracts Using Different Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
[P10-257] Antioxidant Activity of Phenolic Compounds Isolated from Safflower (Carthamus tinctorius L.) Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Properties and Quangification of Phenolic Compounds from Safflower(Carthamus tinctorius L.) Seeds
Food Science and Biotechnology
2007 .02
한국산 및 중국산 참깨의 화학성분 비교
Food Science and Preservation
1999 .06
In Vitro Antioxidant Activity of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Seeds
Food Science and Biotechnology
1999 .04
감마선 처리한 홍화의 감수성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Cytotoxicity of Phenolic Compounds Isolated from Seeds of Safflower (Carthamus tinctorius L.) on Cancer Cell Lines
Food Science and Biotechnology
2002 .04
홍화종실분말 첨가 유과의 관능적ㆍ기계적 특성
한국식품영양과학회지
2001 .12
[P8-179] Anti-obesity Effect of Korean Safflower (Carthamus tinctorius L.) Seed Ethanol Extract Supplementation in Rats Fed High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Properties of Sprouts from Safflower Seeds during Germination Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
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