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Nano-structural Characteristics of Gelatinizing Starch Granule in Pigmented Rice Seeds
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
Nano-structural Profiles of Starch Granule in Hulled and Glutinous Naked Barleys during Cooking Process
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
DSC에 의한 전분의 호화 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1988 .06
알칼리 호화에 따른 옥수수전분의 특성
한국식품과학회지
2007 .12
Gelatinization Characteristics of Pigmented Rice Starch (Suwon-415)
Food Science and Biotechnology
2001 .08
칡전분의 호화도 측정
Applied Biological Chemistry
1985 .01
일반계와 통일계 현미전분의 호화성질 비교
한국식품영양과학회지
1992 .09
Effect of Phosphate on Gelatinization of Rice Starch
한국식품과학회지
1985 .02
Factors Affecting Gelatinization Temperature of Rice Starch
한국식품영양과학회지
1991 .12
Correlation of morphological changes of rice starch granules with rheological properties during heating In excess water
Applied Biological Chemistry
1991 .01
쌀 전분 호화중의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1984 .09
쌀, 옥수수, 칡 및 생강 전분의 알카리 호화
Applied Biological Chemistry
1984 .01
Kinetic Study on the Gelatinization of Barley Starch
한국식품과학회지
1985 .12
가열에 따른 찹쌀전분 호화액의 특성
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Molecular Structure and Gelatinization Properties of Turnip Starch (Brassica rapa L.)
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Physicochemical Properties of Starch Affected by Molecular Composition and Structures : A Review
Food Science and Biotechnology
2007 .10
아닐링 처리가 밭벼와 논벼 찹쌀 전분의 호화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
β-Glucan이 보리 전분의 호화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
The Influence of the Annealing of Corn Starch on the Formation and Characteristics of Enzyme - resistant Starch
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
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