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아황산가스 처리가 몇가지 보리 품종들의 생육 및 수량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
1996 .06
Somatic Embryogenesis and Plant Regeneration in Barley (Hordeum vulgare L)
Journal of Plant Biotechnology
2006 .01
보리수확후 건조, 저장 및 유통 실태
Food Science and Preservation
2002 .12
보리의 생산과정에서 발생하는 탄소배출량 산정 및 전과정평가 적용
한국토양비료학회지
2010 .10
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Genes Related to Light and Low Temperature Stress in Barley (Hordeum vulgare L.)
한국육종학회지
2004 .01
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
New Barley Cultivars with Improved Morphological Characteristics for Whole Crop Forage in Korea
한국초지조사료학회지
2008 .01
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
보리의 이화학적 특성과 취반성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1994 .10
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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