지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
서론
조사대상 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
충남 일부지역 대학생의 식이섭취 및 식습관 실태조사
한국지역사회생활과학회지
2006 .09
개인별 식사계획을 위한 웹 기반 프로그램 개발
대한지역사회영양학회지
2009 .02
Contribution of foods to absolute nutrient intake and between-person variations of nutrient intake in Korean preschoolers
Nutrition Research and Practice
2019 .08
Contribution of foods to absolute nutrient intake and between-person variations of nutrient intake in Korean preschoolers
Nutrition Research and Practice
2019 .08
한국 남성의 연령별 식품 및 영양소 섭취량 조사
한국영양학회지
2004 .03
A Study of the Food and Nutrient Intakes of College Students According to their Frequencies of Eating Out
Nutritional Sciences
2003 .02
Meal skipping habits and nutritional status among Ghanaian students living in Korea
Journal of Nutrition and Health
2017 .08
대구지역 여대생의 식습관에 따른 영양소 섭취량과 체성분 분석
동아시아식생활학회지
2014 .02
한국노인의 식습관 및 식사행동에 관한 조사 연구
한국식품조리과학회지
1999 .01
Investigation of variations in energy, macronutrients and sodium intake based on the places meals are provided : Using the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES, 1998-2009)
Nutrition Research and Practice
2014 .02
Investigation of variations in energy, macronutrients and sodium intake based on the places meals are provided : Using the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES, 1998-2009)
Nutrition Research and Practice
2014 .02
패스트푸드 섭취빈도와 건강실천
Korean Journal of Health Promotion
2020 .01
한국 중년 남성을 대상으로 한 식품 섭취빈도 조사에서 나타난 식품 섭취빈도의 상관성 분석
한국영양학회지
2000 .03
대구 지역 중학생들의 식습관에 따른 영양소 섭취 상태
과학논집
2015 .02
서울 지역 일부 아동 및 청소년의 성 장발달 및 식생활 비교 연구 : 식품 및 영양소 섭취 실태 (Ⅱ)
한국영양학회지
2006 .01
Selection of key foods for the systematic management of a food and nutrient composition database
Nutrition Research and Practice
2017 .12
Selection of key foods for the systematic management of a food and nutrient composition database
Nutrition Research and Practice
2017 .12
한국 성인의 가공식품으로부터의 식품 및 영양소 섭취량 평가 : 제 6기 (2013 ~ 2015) 국민건강영양조사를 바탕으로
Journal of Nutrition and Health
2019 .10
0