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이용수
ABSTRACT
서론
실험재료 및 방법
결과 및 고찰
결론 및 요약
REFERENCES
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한국식품조리과학회지
2015 .01
백년초가 첨가된 시판 유과류의 기호 인자에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2015 .01
Evaluating the Immunological Adjuvant Activities of Carrageenan and Degraded Carrageenan
생명과학회지
2018 .09
Study on effect of sample preparation on structure and size distribution of exudate gums using asymmetrical flow field-flow fractionation coupled with multi-angle light scattering (AsFlFFF-MALS)
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
The Properties of Gels made of Mung Bean Starch with Konjac Glucomannan
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2018 .06
[Review] 측정불확도의 개념과 GUM
대한화학회지
2023 .10
Physical and Rheological Properties Bigels Formed with κ-Carrageenan/Locust Bean Gum Hydrogel and Glycerol Monostearate/Rice Bran Wax Oleogel
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2024 .11
Rheological Properties of Fish Gelatin/κ-Carrageenan/Sodium Alginate Ternary Mixtures
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2024 .11
겔화제 첨가에 따른 쌀 묵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
The Effect of Wetland in the Upper Part of Gum-Ho River on Their Bacterial Diversity
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
결착제 첨가 종류에 따른 돈육 패티의 품질 특성 비교
한국식품조리과학회지
2015 .01
타가토스, 알룰로스, 과당으로 설탕을 대체하여 제조한 파운드 케이크의 이화학적 특성 연구
동아시아식생활학회지
2019 .06
국내 단백질 급원 고령친화식품의 물성 및 기호도 조사 - 전라남도 거주 고령자 대상 -
동아시아식생활학회지
2025 .02
베이킹파우더 첨가 시래기 간장조림의 품질특성
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2015 .01
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포장계
2017 .01
Nutrigenomics reveals potential genetic underpinning of diverse taste preference of Chinese men
Genes & Genomics
2021 .01
갈색거저리(Tenebrio molitor) 유충의 냉장 저장 중 산화 안정성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2015 .01
Gel Properties on Custard Pudding Using Basil Seed Gum
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
식물성 유지를 이용한 마들렌의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2023 .02
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