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Rheological Properties of Fish Gelatin/κ-Carrageenan/Sodium Alginate Ternary Mixtures
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2024 .11
Amelioratory Effects of Acorn Mook Ethanol Extract on ROS Production and Lipid Accumulation in Differentiated 3T3-L1 Cells
동아시아식생활학회지
2019 .12
참깨의 재배지역에 따른 참깨 묵(고마도후)의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .02
Study on Gelatin Biomaterial for Embryonic Stem Cell Culture by Measuring Young’s Modulus via Atomic Force Microscopy
Applied Science and Convergence Technology
2022 .11
제주산 우뭇가사리 유래 한천 가수분해물의 항염 활성 효과
한국해양바이오학회지
2019 .12
Evaluating the Immunological Adjuvant Activities of Carrageenan and Degraded Carrageenan
생명과학회지
2018 .09
Instrumental and Sensory Correlation of Starch Gel Texture for The Elderly
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .10
첨가물을 달리한 구운 유과 반대기의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .06
연질현미의 이화학적 및 취반 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
저장조건, 쌀, 조리기구와 유지 종류가 밥의 저항전분 함량 변화에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2016 .01
구기자 가루를 첨가한 박대묵의 제조 및 품질 특성
생활과학연구논총
2020 .01
Physical and Rheological Properties Bigels Formed with κ-Carrageenan/Locust Bean Gum Hydrogel and Glycerol Monostearate/Rice Bran Wax Oleogel
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2024 .11
Magnetic and Dielectric Properties of CoFe₂O₄ and CoxZn1-xFe₂O₄ Nanoparticles Synthesized Using Sol-Gel Method
Journal of Magnetics
2017 .09
돼지지방을 올리브유, 대두유 및 카놀라유 겔로 대체한 저지방 돈육 패티의 냉장저장 중 품질변화
동아시아식생활학회지
2019 .12
Spin Seebeck effect in a bulk-Y₃Fe₅O12 fabricated by a sol-gel synthesis
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2018 .03
분질고구마 대유미 전분의 이화학적 및 겔 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Formation of Au Particles in Cu2−xICu₂ IIO3−δ (x ≈ 0.20; δ ≈ 0.10) Oxide Matrix by Sol-Gel Growth
대한화학회지
2017 .02
결착제 첨가 종류에 따른 돈육 패티의 품질 특성 비교
한국식품조리과학회지
2015 .01
아밀로스 함량이 다른 쌀 전분으로 산 가수분해 처리된 입자의 형태적 및 열적 특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
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