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국내 가공식품 중 검질의 사용 현황
한국식품조리과학회지
2015 .01
Rheological Properties of Fish Gelatin/κ-Carrageenan/Sodium Alginate Ternary Mixtures
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2024 .11
Printing Optimization of 3D Structure with Lard Texture Using a Beeswax-Based Oleogel Alternative Fat
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .12
첨가물을 달리한 구운 유과 반대기의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .06
Study on effect of sample preparation on structure and size distribution of exudate gums using asymmetrical flow field-flow fractionation coupled with multi-angle light scattering (AsFlFFF-MALS)
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
들기름 기반 야외 금속 조형물 보존용 혼합 Wax의 개발 및 적용성에 관한 연구: 철제 조형물 중심으로
보존과학회지
2017 .01
[Review] 측정불확도의 개념과 GUM
대한화학회지
2023 .10
마이토콘드리아 유전자 2개를 이용한 대한민국 전라남도 해남군 발생 풀무치 Locusta migratoria (메뚜기목: 메뚜기과)의 계통분석
한국응용곤충학회지
2016 .01
겔화제 첨가에 따른 쌀 묵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
Evaluating the Immunological Adjuvant Activities of Carrageenan and Degraded Carrageenan
생명과학회지
2018 .09
Preparation and Physical Properties of Silicone Hydrogel Ophthalmic Lens Containing Hydrophilic Monomer
대한화학회지
2016 .08
The Effect of Wetland in the Upper Part of Gum-Ho River on Their Bacterial Diversity
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Analysis of Glycerol with Isolation of Endogenous Interferences Using “Dilute and Shoot” Strategy and High-Resolution Mass Spectrometry in Human Urine for Antidoping Testing
Mass Spectrometry Letters
2016 .12
Gel Properties on Custard Pudding Using Basil Seed Gum
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
가열 조건을 달리한 단호박 페이스트와 검 종류별 단호박 라떼의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Rheological, Textural and Sensorial Properties of Low-fat Rice Pound Cake Reformulated with Euonymus Alatus
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
전라남도 해남과 무안의 풀무치 개체군에 대한 마이토콘드리아 NADH dehydrogenase subunit 들을 이용한 계통분석
한국응용곤충학회지
2017 .01
Bacillus subtilis 분리균의 Mannanase와 Xylanase 생산성과 효소특성
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
풀무치에 대하여 살충활성을 보유한 곤충병원성 진균의 생리활성 평가
한국응용곤충학회지
2017 .01
베타-카로텐 탑재 하이드로 젤 농도와 저작에 따른 지방소화율과 생체접근율의 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
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