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Physical Properties of Cross-Linked Resistant Starch Using Acid Hydrolyzed Waxy Rice Starch
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
구연산과 구아검 첨가 냉면의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
분질고구마 대유미 전분의 이화학적 및 겔 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
변성 전분을 첨가한 식빵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .06
저항전분 대체에 따른 유과의 품질에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2016 .10
수침기간에 따른 찹쌀가루와 찹쌀전분의 이화학적 및 구조적 특성
동아시아식생활학회지
2016 .10
새로 개발된 유색고구마인 단자미와 호감미로부터 분리한 전분의 이화학적 특성
한국식품조리과학회지
2018 .01
Comparison of the protein cleavage efficiency of Microwave-assisted weak acid hydrolysis and hydrolysis in a capillary tube
한국분석과학회 학술대회
2020 .11
메밀, 녹두, 도토리 전분을 첨가한 글루텐 프리 쌀파스타의 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
The Physicochemical Characteristics of Sweet Potato Starches from Ten Korean Varieties
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Effects of Temperature and Acetonitrile on Microwave-Assisted Weak Acid Protein Hydrolysis
Mass Spectrometry Letters
2018 .06
Instrumental and Sensory Correlation of Starch Gel Texture for The Elderly
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .10
전분을 첨가한 글루텐 프리 쌀 파스타의 텍스처 특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
Effect of hydrochloric acid concentration on microwave-assisted acid hydrolysis of proteins
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Weak acid protein hydrolysis in a capillary tube
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
Efficiency of Microwave-Assisted Weak Acid Protein Hydrolysis
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
참깨의 재배지역에 따른 참깨 묵(고마도후)의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .02
Screening, Gene Cloning, and Characterizations of an Acid-Stable α-Amylase
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
유전자 형질전환을 통한 쌀 전분 분해효소 재조합 효모균주의 개발과 발효특성조사
미생물학회지
2016 .06
Effect of Microwave Irradiation Time on Microwave-Assisted Weak Acid Protein Hydrolysis
Mass Spectrometry Letters
2019 .09
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