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The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
기장과 완도해역에서의 수층별 다시마 (Saccharina japonica Areschoug) 생산성
한국해양바이오학회지
2016 .12
갈조류 다시마 유리배우체의 분리, 재생 및 성 숙 유도
환경생물
2015 .01
Fermented Seaweed (Saccharina japonica) By-products Combined with Probiotics Altered the Fecal Microbiota of Korean Native Goats (Capra hircus coreanae)
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
A molecular investigation of Saccharina sessilis from the Aleutian Islands reveals a species complex, necessitating the new combination Saccharina subsessilis
Algae
2018 .01
Isolation and Identification of a Novel Strain of Aspergillus flavus from Dead Insect
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Isolation and Identification of Paenibacillus sp. Strain PG1 from Reclaimed Soil
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Fermented Saccharina japonica (Phaeophyta) improves neuritogenic activity and TMT-induced cognitive deficits in rats
Algae
2016 .01
Isolation and Identification of Ground Microorganism to Find New Beneficial Microbial Agents
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
동해안의 석호에서 통발의 분포, 생활사 그리고 생장 특성
생태와 환경
2016 .01
Isolation, Identification, and Collection of Fungi from Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Saccharomycopsis fibuligera로 발효된 황매화 추출물의항산화 및 항염효과
대한임상검사과학회지
2022 .09
Isolation and Identification of Novel Intestinal Microorganisms from Korean Fecal Samples
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Comparison of the cultivation performance between Korean (Sugwawon No. 301) and Chinese strains (Huangguan No. 1) of kelp Saccharina japonica in an aquaculture farm in Korea
Algae
2018 .01
Microbiota and Physicochemical Analysis on Traditional Kocho Fermentation Enhancer to Reduce Losses (Gammaa) in the Highlands of Ethiopia
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
Isolation and Fermentation of Novel Bacillus spp. for Stereospecific Production of (R,R)-2,3-BD
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
메밀 및 다시마를 포함하는 유산균 발효액의 생리적 기능
생명과학회지
2015 .10
Suitability of Lactobacillus plantarum SPC-SNU 72-2 as a Probiotic Starter for Sourdough Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
A New Isolation and Evaluation Method for Marine-Derived Yeast spp. with Potential Applications in Industrial Biotechnology
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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