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Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Antioxidant characteristics and consumer sensory acceptance of Nurungji, a traditional Korean grain food, fortified with barley
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Isolation and Identification of Strain for Saccharina japonica Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
기장과 완도해역에서의 수층별 다시마 (Saccharina japonica Areschoug) 생산성
한국해양바이오학회지
2016 .12
취반기구에 따른 밥과 누룽지의 품질 특성 연구
한국생활과학회 학술대회논문집
2023 .05
Fermented Seaweed (Saccharina japonica) By-products Combined with Probiotics Altered the Fecal Microbiota of Korean Native Goats (Capra hircus coreanae)
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
A molecular investigation of Saccharina sessilis from the Aleutian Islands reveals a species complex, necessitating the new combination Saccharina subsessilis
Algae
2018 .01
Comparison of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities with Consumer Acceptance Test in Commercial Gochujang Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
갈조류 다시마 유리배우체의 분리, 재생 및 성 숙 유도
환경생물
2015 .01
The effect of grain size, grain boundary materials, and grain boundary thickness on the magnetic properties of Fe-based magnetic materials
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2019 .11
Changes in Physicochemical Properties of the Northern and Southern Types of Garlic by Different Heat Treatments
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Fermented Saccharina japonica (Phaeophyta) improves neuritogenic activity and TMT-induced cognitive deficits in rats
Algae
2016 .01
동해안의 석호에서 통발의 분포, 생활사 그리고 생장 특성
생태와 환경
2016 .01
Effects of Temperature on Bacterial Communities and Physicochemical Properties during Milk Storages
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
다시마 첨가에 따른 잡곡누룽지의 이화학적 및 항산화 특성과 소비자 기호도 평가를 통한 품질 특성 연구
동아시아식생활학회지
2023 .02
Comparison of Physicochemical Properties of Kimchi according to Antibacterial Containers
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Isoflavone Content and Physicochemical Properties of Soybean Leaves According to Extraction Conditions
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Physicochemical Properties of Cabbage Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
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