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The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Comparison of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities with Consumer Acceptance Test in Commercial Gochujang Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Antioxidant characteristics and consumer sensory acceptance of Nurungji, a traditional Korean grain food, fortified with barley
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
취반기구에 따른 밥과 누룽지의 품질 특성 연구
한국생활과학회 학술대회논문집
2023 .05
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
Changes in Physicochemical Properties of the Northern and Southern Types of Garlic by Different Heat Treatments
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Comparison of Physicochemical Properties of Kimchi according to Antibacterial Containers
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Isoflavone Content and Physicochemical Properties of Soybean Leaves According to Extraction Conditions
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Physicochemical Properties of Cabbage Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effects of Temperature on Bacterial Communities and Physicochemical Properties during Milk Storages
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Pesticide Residue Monitoring in Commercial Agricultural Products by LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
국내 시판 누룽지의 물리화학적 특성 및 항산화 성질 연구
한국식품조리과학회지
2016 .01
건조방법에 따른 적겨자잎의 이화학적 성분 및 항산화효과 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .11
A Development of PM2.5 Forecasting System using Physicochemical Models and Ensemble Machine Learning
한국대기환경학회 학술대회논문집
2020 .10
In Vivo/In Vitro Properties of Novel Antioxidant Peptide from Pinctada fucata
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
Antioxidative Activity of Gallic Acid Derivatives
Quantitative Bio-Science
2016 .11
Antioxidant Activity of the Kombucha
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .10
An analysis of physicochemical properties of petroleum and natural asphalts
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
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