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Antioxidant characteristics and consumer sensory acceptance of Nurungji, a traditional Korean grain food, fortified with barley
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
취반기구에 따른 밥과 누룽지의 품질 특성 연구
한국생활과학회 학술대회논문집
2023 .05
Gentle extraction and analysis of β-glucan from enriched oat and barley flour with AF4-MALS-RI in combination with fluorescence detection
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
보릿가루의 첨가가 부침개의 품질특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2017 .01
Mineral contents of rice and brown rice in ten rice varieties using ICP-OES and ICP-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Physicochemical Characteristics and Sensory Acceptance Test of Calcium-ion Drinks Fortified with Maesil (Prunus mume) Cheong
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2017 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji fortified with Okara
한국생활과학회 학술대회논문집
2021 .05
연질현미의 이화학적 및 취반 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Comparison of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities with Consumer Acceptance Test in Commercial Gochujang Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Plum-fortified Yakju
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
Changes in Physicochemical Properties of the Northern and Southern Types of Garlic by Different Heat Treatments
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
옥수수를 보리로 대체 급여 시 육성돈의 성장, 영양소 소화율 및 혈액성상에 미치는 영향
한국환경과학회지
2016 .07
Comparison of Physicochemical Properties of Kimchi according to Antibacterial Containers
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Isoflavone Content and Physicochemical Properties of Soybean Leaves According to Extraction Conditions
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
유산균을 이용한 보리의 발효를 통한 항산화 및 미백 효과
생명과학회지
2018 .04
Physicochemical Properties of Cabbage Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Comparison of Liquid and Solid-State Fermentation Processes for the Production of Enzymes and Beta-Glucan from Hulled Barley
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .03
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