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Comparison of Quality Characteristics of Various Rice Varieties for Instant Kernel Nurungji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
새싹보리 분말을 첨가한 누룽지의 품질특성
산업식품공학
2021 .01
미르찰 찹쌀가루의 수침기간에 따른 물리화학적 특성
Food Science and Preservation
2022 .02
Impact of Dietary Attitude and Purchasing Behavior on Development Requirement for Nurungji Snack Development -Focusing on Consumers in the Jeju Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
The Understanding of Internal Browning Incidence in Cold-stored Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
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