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Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
군 급식 조리 관계자의 환경 분석을 통한 급식개선 방안연구
한국데이터정보과학회지
2019 .07
The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
저장조건, 쌀, 조리기구와 유지 종류가 밥의 저항전분 함량 변화에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2016 .01
Antioxidant characteristics and consumer sensory acceptance of Nurungji, a traditional Korean grain food, fortified with barley
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
보드라미 쌀 품종의 취반특성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
닭고기와 한방 소재를 첨가한 누룽지의 품질평가
한국생활과학회 학술대회논문집
2024 .11
연질현미의 이화학적 및 취반 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
수수 첨가 누룽지의 품질평가
한국생활과학회 학술대회논문집
2024 .05
[친환경 힐빙밥상] 해물보리 누룽지탕 외
월간환경
2019 .04
서울시 거주 1인 가구 청년의 조리태도에 따른 식생활 특성 및 공유부엌 니즈
대한지역사회영양학회지
2020 .06
Factors affecting home cooking behavior of women with elementary school children applying the theory of planned behavior
Nutrition Research and Practice
2021 .02
Factors affecting home cooking behavior of women with elementary school children applying the theory of planned behavior
Nutrition Research and Practice
2021 .02
쌀 편이 가공식품(밥·죽류)에 대한 소비자 수용도 조사
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2017 .04
시판 압출숙면류의 저항전분 함량과 조리특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
쌀을 활용한 밥패티의 품질특성 및 항산화성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .10
Effects of nutrition class with cooking lab on college students’ eating behaviors and well-being in the United States: a mixed-methods study
Nutrition Research and Practice
2025 .04
Effects of nutrition class with cooking lab on college students’ eating behaviors and well-being in the United States: a mixed-methods study
Nutrition Research and Practice
2025 .04
Antimicrobial Activities and Probiotic Properties of Bacillus sp. Strains Isolated from Fermented Cooked Rice
한국미생물·생명공학회지
2024 .09
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