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한국분석과학회 학술대회
2021 .05
Carbon rich fly ash and their nanostructures
Carbon letters
2016 .01
Chitosan Nanoparticle Supplemented Diet Alters the Zebrafish Gut Microbiota
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
교반 및 초음파 처리에 따른 누룽지의 품질 특성 비교
한국생활과학회지
2024 .10
다시마 첨가에 따른 잡곡누룽지의 이화학적 및 항산화 특성과 소비자 기호도 평가를 통한 품질 특성 연구
동아시아식생활학회지
2023 .02
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
Comparison of Total Polyphenol, Total Flavonoid Content and Antioxidant Activity of Codonopsis lanceolata Extracts Stored at Different Temperatures and for Different Durations
한국지역사회생활과학회지
2018 .08
The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Comparison of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities with Consumer Acceptance Test in Commercial Gochujang Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Plum-fortified Yakju
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
시판막장의 품질 특성 및 항산화성
한국식품조리과학회지
2015 .01
닭고기와 한방 소재를 첨가한 누룽지의 품질평가
한국생활과학회 학술대회논문집
2024 .11
국내산 마 품종별 이화학적 성분 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2015 .10
Dietary Intake of Polyphenols and the Risk of Breast Cancer: a Case-Control Study
Clinical Nutrition Research
2021 .10
히비스커스 찻잎의 원산지 별 항산화 물질과 항산화능 간의 상관관계 분석
동아시아식생활학회지
2018 .02
Antioxidant activities of brown teff hydrolysates produced by protease treatment
Journal of Nutrition and Health
2018 .12
수수 첨가 누룽지의 품질평가
한국생활과학회 학술대회논문집
2024 .05
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