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Inhibition of Transglutaminase and Microbial Transglutaminase Activity by Garlic
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 특성
한국식품과학회지
2005 .06
Extraction of Gelatin from Fish Processing By-product and Preparation of Its Nano-clay Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microbial Transglutaminase Induced Cross-linking of a Selected Comminuted Muscle System : Processing Conditions for Physical Properties of Restructured Meat
Food Science and Biotechnology
2003 .08
미생물성 Transglutaminase에 의한 유채단백질의 겔화
한국식품과학회지
1999 .10
Transglutaminase 첨가가 튀긴 어묵의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .08
알코올처리에 의한 찰가자미류껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
미생물유래 transglutaminase를 이용한 식품단백질의 유화안정성 향상에 관한 연구
한국식품과학회지
2005 .04
Characterization of Edible Film Fabricated with Channel Catfish Ictalurus punctatus Gelatin by Cross-Linking with Transglutaminase
Fisheries and Aquatic Sciences
2012 .01
Heat-Induced and Transglutaminase-Catalyzed Gelations of Coconut Proteins
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
식육 가공의 Microbial Transglutaminase 이용 및 작용기작
축산식품과학과 산업
2012 .01
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 전기영동적 특성
한국식품과학회지
2006 .04
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Interactions between Fish Gelatin and Sodium Alginate in Aqueous Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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