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Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
찰가자미류 껍질로부터 젤라틴 제조를 위한 조건의 검토
Applied Biological Chemistry
1993 .01
알코올처리에 의한 찰가자미류껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Effects of Soaking pH and Extracting Temperature on the Physicochemical Properties of Chicken Skin Gelatin
한국축산식품학회지
2012 .01
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Antioxidant and ACE Inhibiting Activities of the Rockfish Sebastes hubbsi Skin Gelatin Hydrolysates Produced by Sequential Two-step Enzymatic Hydrolysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
숙시닐화에 의한 각시가자미껍질 젤라틴의 탄닌산과의 반응성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Comparison between Bovine Hide and Pigskin Gelatins and Preparation of Gelatin Hydrolysates
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Succinylation에 의한 붕장어껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Fractionation and Characterization of Fractions with High Antioxidative Activity from the Gelatin Hydrolysates of Korean Rockfish Sebastes schlegelii Skin
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
The Effects of Processing Conditions on the Properties of Chicken Feet Gelatin
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Extraction of Gelatin from Fish Processing By-product and Preparation of Its Nano-clay Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
젤라틴의 동적 레올로지 특성
한국식품과학회지
2002 .10
자몽종자 추출물을 함유한 Gelatin Film의 항균 효과
Food Science and Preservation
2009 .02
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