지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
알코올처리에 의한 찰가자미류껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
젤라틴의 원료로서 가자미류 껍질의 성상
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
각시가자미껍질로부터 젤라틴 제조를 위한 조건의 검토
한국식품과학회지
1993 .12
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
숙시닐화에 의한 각시가자미껍질 젤라틴의 탄닌산과의 반응성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
에탄올처리 찰가자미류껍질 젤라틴의 물리적 특성에 대한 첨가물의 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
돈피 젤라틴을 첨가한 유화형 소시지의 이화학적 특성 연구
한국식품영양과학회지
2016 .02
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Soaking pH and Extracting Temperature on the Physicochemical Properties of Chicken Skin Gelatin
한국축산식품학회지
2012 .01
알코올처리 각시가자미껍질 젤라틴의 물리적 특성에 미치는 첨가물의 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
붕장어껍질로부터 젤라틴의 제조 및 그 특성
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Antioxidant and ACE Inhibiting Activities of the Rockfish Sebastes hubbsi Skin Gelatin Hydrolysates Produced by Sequential Two-step Enzymatic Hydrolysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Comparison between Bovine Hide and Pigskin Gelatins and Preparation of Gelatin Hydrolysates
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Hydrothermally modified fish skin gelatin as a novel stabilizer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
0