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Succinylation에 의한 붕장어껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1996 .01
알코올처리에 의한 찰가자미류껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
찰가자미류 껍질로부터 젤라틴 제조를 위한 조건의 검토
Applied Biological Chemistry
1993 .01
수식 어류껍질 젤라틴의 원료로서 연근해산 수산물껍질의 검색
Applied Biological Chemistry
1996 .01
붕장어 부산물로 제조한 붕장어탕의 식품학적 특성
한국식품영양과학회지
2008 .04
Quality Properties Oils from Conger eel (Conger myriaster) Extracted by Supercritical Carbon Dioxide and Conventional Methods
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
수식 어류껍질 젤라틴 유화물에 의한 적색육어류 연제품의 품질개선
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Processing Optimization of Seasoned Laver Pyropia yezoensis Using Seasoning Sauce with Conger Eel Conger myriaster
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
알코올처리 각시가자미껍질 젤라틴의 물리적 특성에 미치는 첨가물의 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
Sensory and Nutritional Characteristics of Seasoned Laver Pyropia yezoensis with Conger Eel Conger myriaster Seasoning Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
젤라틴의 동적 레올로지 특성
한국식품과학회지
2002 .10
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
양념 첨가 붕장어통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2019 .12
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