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Quality and Fermentation Characteristics of Kimchi Made with Different Types of Dried Red Pepper (Capsicum annum L.)
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Effect of Red Pepper Seed on Kimchi Antioxidant Activity During Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .04
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Bioactive Compounds, Antioxidant Activity and Inhibition of Key Enzymes Relevant to Alzheimer’s Disease from Sweet Pepper (Capsicum annuum) Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Evaluation of Horticultural Characteristics of Sweet Pepper Breeding Line
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
반건조 고추의 씨함량이 김치의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .06
부재료가 배추김치 숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .08
삼채뿌리분말 첨가 김치의 품질 특성
Food Science and Preservation
2013 .12
효소 및 염의 첨가와 순간 열처리가 김치발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .04
한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
Modelling Production, Partitioning and Fruit set in Sweet Pepper
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
국내 시판김치의 김치담금부터 숙성까지의 미생물 균총 변화
Food Science and Preservation
2011 .10
Study of the Dry Matter Distribution Pattern in Sweet Pepper Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Study of the Dry Matter Distribution Pattern in Sweet Pepper Fruit
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
[P6-58] Characteristics of Fermented Red Pepper : Fermentation of Red Pepper by Allicin Tolerance Leuconostoc sp. (GL24) As a Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
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