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Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Physicochemical Properties of Long-term Fermented Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
Effect of Kimchi and Its Ingredients on the Growth of Helicobacter pylori
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
마늘을 첨가한 배추김치의 숙성 중 품질 및 발효특성
Food Science and Preservation
2012 .08
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
부재료가 배추김치 숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .08
Quality Characteristics of Kimchi according to Garlic contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
마늘의 김치발효 촉진작용에 관한 연구
한국식품과학회지
2008 .08
향신료가 김치 발효에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Formation of a L - Ascorbic Acid 2-O-α-Glucoside during Kimchi Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
마늘의 농도가 김치 미생물에 미치는 영향
한국식품과학회지
1988 .04
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Correlation Studies between Spring Kimchi Cabbage and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
된장 첨가가 김치 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .02
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
김치의 위생학적 우수성
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S16-3] Control of Food-Borne Pathogens and Extension of Shelf-Life of Kimchi Using Plant Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Anticancer Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
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