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색소원에 따른 Anthocyanin 색소의 특성
Food Science and Preservation
2000 .09
Making and Utilization of Library and Map of Anthocyanins from Fruits and Vegetables Collected in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식물성 기름에서의 Singlet Oxygen Oxidation
식품과학과 산업
1987 .12
열처리 조건이 포도 주스내 anthocyanin 색소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
Physicochemical Characteristics of Mixed Fruit and Vegetable Juices Produced using Ultrafiltration
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative Activity of Acylated Anthocyanin Isolated from Fruit and Vegetables
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
딸기 유전자원의 안토시아닌 함량 변이와 색차계를 이용한 안토시아닌 함량 추정
한국육종학회지
2013 .01
Effect of Extraction Method on Physiochemical, Bioactive Compounds, and Antioxidant Activities of Juices from Various Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
혼합과채쥬스 특성에 미치는 여러 인자의 영향
한국식품과학회지
1995 .08
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관(關)한 연구(硏究) -[제2보(第二報)] Anthocyanin의 정량(定量)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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