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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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색소원에 따른 Anthocyanin 색소의 특성
Food Science and Preservation
2000 .09
Making and Utilization of Library and Map of Anthocyanins from Fruits and Vegetables Collected in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
딸기 유전자원의 안토시아닌 함량 변이와 색차계를 이용한 안토시아닌 함량 추정
한국육종학회지
2013 .01
[P1-18] Singlet Oxygen Quenching Activities of Various Fruit and Vegetable Juices Containing High Quantity Anthocyanins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관(關)한 연구(硏究) -[제2보(第二報)] Anthocyanin의 정량(定量)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
아미노산의 첨가가 anthocyanins 색소의 안정성과 항산화능력에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .08
[S5-3] Structural Characteristics of Antioxidative Phenolic Phytochemicals in Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fruit Quality, Anthocyanin and Total Phenolic Content, and Antioxidant Activity of 45 Blueberry Cultivars Grown in Suwon, Korea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Simulation Technique for Transport Test of Fruits and Vegetables
Food Science and Preservation
1994 .06
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Anthocyanins in ‘Cabernet Gernischet’ (Vitis vinifera L. cv.) Aged Red Wine and Their Color in Aqueous Solution Analyzed by Partial Least Square Regression
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Antioxidant Activity and Physiological Activity of Some Korean Fruit-Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
검정콩의 주요 항산화 원인물질 및 항산화 효과의 비교
한국식품과학회지
2005 .02
채소류의 항산화 효과 비교 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
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