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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관(關)한 연구(硏究) -[제2보(第二報)] Anthocyanin의 정량(定量)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
색소원에 따른 Anthocyanin 색소의 특성
Food Science and Preservation
2000 .09
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관한 연구(硏究) -[제일보(第一報)] Anthocyanin 의 구조추정(構造推定)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
딸기 유전자원의 안토시아닌 함량 변이와 색차계를 이용한 안토시아닌 함량 추정
한국육종학회지
2013 .01
Influences of different light sources and light/dark cycles on anthocyanin accumulation and plant growth in Petunia
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
아미노산의 첨가가 anthocyanins 색소의 안정성과 항산화능력에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .08
食品에서 Anthocyanin 色素의 安定性
한국식품과학회지
1979 .03
2. 무궁화의 花色變異에 관한 研究(Ⅱ) : 화색과 anthocyanin 및 Co-pigmentation과의 관계
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
자색고구마 Anthocyanin 색소의 가열에 대한 속도론적 연구
한국식품과학회지
1997 .06
Kinetics of Thermal Degradation of Anthocyanin Pigment Solutions Driven from Red Flower Cabbage
Food Science and Biotechnology
2002 .08
오디 anthocyanin 색소의 추출 및 저장 안정성
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
Effect of Sucrose on Anthocyanin Production of Transgenic Petunia ‘Mirage Rose’ from Different Anthocyanin Regulatory Genes
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparison of Anthocyanin Content in Seed Coats of Black Soybean [Glycine max(L.) Merr.] Cultivars Using Liquid Chromatography Coupled to Tandem Mass Spectrometry
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Isolation and Identification of Anthocyanin Pigments in Black Rice
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Identification of Anthocyanins from a Black Soybean, Geomjeongkong 1
한국육종학회지
2003 .01
열처리 조건이 포도 주스내 anthocyanin 색소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
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