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[P1-26] Production of functional oil containing ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
추출 및 분획조건에 따른 인삼 조사포닌 중 ginsenoside 조성 차이
한국식품과학회지
2001 .06
Ginsenoside Rd가 강화된 산업용 발효홍삼의 제조방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
백삼 및 홍삼 농축액의 사포닌 분석
한국식품과학회지
2003 .06
Analysis of Ginsenosides in Health functional foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S13-3] Structure-function Analysis of Transformed Ginsenosides Produced by Various Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
홍삼과 대추 혼합 추출물의 특성 및 Ginsenoside 함량에 미치는 영향
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
The effect of B-complex vitamins on the bioavailability of ginsenoside and antifatigue activity of ginsenoside Re, Rg1, Rb1, and Ro after oral administration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Quality Characteristics and Ginsenosides Composition of Ginseng-Yakju According to the Particle Size of Ginseng Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Molecular Target of Ginsenoside as Anti-Aging Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Red Ginseng and Its Representative Constituents, Ginsenosides Rg3 and Rh2, on Dextran Sulfate Sodium-induced Colitis in Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Quantitative Analysis of Ginsenosides Composition in Flower Buds of Various Ginseng Plants
Applied Biological Chemistry
2011 .01
[P2-04] 산 가수분해에 의한 ginsenoside의 변환
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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