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[P6-20] Kinetic properties of α-D-galactosidase from Leuconostoc mesenteroides JK55
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Bifidobacterium breve의 성장 특성과 생존력에 미치는 배양조건의 영향
한국식품과학회지
1996 .06
Analysis of Sugars and α-Galactosidase Activity during Soymilk Fermentation by Bifidobacteria
Food Science and Biotechnology
2002 .08
[P6-19] Fermentation products of Leuconostoc mesenteroides JK55 and Lactobacillus curvatus R8 in soymilk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Acid Adaptation Promotes Survival of Bifidobacterium breve Against Environmental Stresses
Food Science and Biotechnology
1995 .12
우유와 두유에서 Bifidobacterium longum ATCC 15707의 성장촉진인자 및 α, β Galactosidase의 활성에 관한 연구
한국식품과학회지
1996 .10
Antimicrobial Effect of Bifidobacterium breve and Bifidobacterium infantis against Salmonella Typhimurium KCTC 1925 and E. coli O157:H7 ATCC 43895
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Bifidobacterium과 기타 장내 세균에 의한 두유 배양 비교
한국식품과학회지
1993 .12
Bifidobacterium sp. Int-57 α-galactosidase의 효소 특성
한국식품과학회지
1993 .12
Survival of Double-Microencapsulated Bifidobacterium breve in Milk in Simulated Gastric and Small Intestinal Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
[P5-35] Conjugated Fatty Acids Production by Bifidobacterium breve LMC 520 during Soy Milk Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Bifidobacterium breve 의 세포벽이 암세포 증식억제에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
[P6-31] Conversion of Isoflavone Glucosides to Aglycones in Soymilk during Fermentation by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P6-23] Enrichment of Bioactive Isoflavones and Reduction of Oligosaccharides in Soymilk Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Development of a Rapid Method for the Screening of Conjugated Linoleic Acid (CLA)-Producing Strains of Bifidobacterium breve
한국축산식품학회지
2018 .01
[P5-43] Hydrolysis of Isoflavone Glucosides and Oligosaccharides in Soymilk by Fermentation with Lactic Acid Bacteria from Human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Bifidobacterium breve K-110, K-111 및 B. infantis K-525 균주의 사염화탄소 유발 간독성 보호 효과
한국식품과학회지
1999 .08
Characteristics of a Bifidobacterium longum LL04 β-Galactosidase(recombinant) Produced in Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
2006 .12
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
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