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우유와 두유에서 Bifidobacterium longum ATCC 15707의 성장촉진인자 및 α, β Galactosidase의 활성에 관한 연구
한국식품과학회지
1996 .10
두 종류 β-galactosidases의 이단 반응을 이용한 갈락토올리고당의 제조
한국식품과학회지
1997 .04
${\alpha}-Galactosidase$의 활력차이에 의한 Bifidobacteria의 선별
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
대두 ${\alpha}-galactosidase$의 정제 및 성질
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Bifidobacterium sp. Int-57 α-galactosidase의 효소 특성
한국식품과학회지
1993 .12
김과실의 성숙과 추숙중의 β-Galactosidase활성 변화 및 특성
한국식품영양과학회지
1990 .12
[P10-159] Fermentation of Soymilk Prepared with Green Tea Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Profiles of Isoflavone and Fatty Acids in Soymilk Fermented with Lactobacilli, Bifidobacteria, or Streptococci
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Quality Attributes of Bread with Soymilk Residue Dietary Fiber
Food Science and Biotechnology
1999 .08
딸기 β-Galactosidase 의 정제 및 생화학적 특성
Food Science and Preservation
2000 .06
두유박(豆乳粕)의 제면활용(製麵活用)
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Properties of β-Galactosidase from Lactobacillus salivarius subsp. salivarius Nam27
한국축산식품학회지
2007 .01
[P5-71] A Multifactorial Design for Studying Factors Influencing a galactosidase and α-glucosidase Production of the Lactic Acid Bacteria Leuconostoc mesenteriodes JK55 and Bifidobacterium breve KCTC 5081 in Soymilk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
배 과실 β-Galactosidase의 부분 정제 및 생화학적 특성
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
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