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Quality Attributes of Bread with Soymilk Residue Dietary Fiber
Food Science and Biotechnology
1999 .08
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Preparation of Enzymatic Hydrolysates of Soymilk Residue Protein and Fractionation of Bile Acid-Binding Components
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
사과쥬스박과 두유박으로부터 제조한 식이섬유원을 보강한 면류 제조
Applied Biological Chemistry
1993 .01
혼합물 실험 계획법에 의한 두유박과 옥분 압출성형물의 최적 혼합비 분석
한국식품과학회지
2003 .08
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
건조비지 첨가에 의한 두부품질의 변화
한국식품과학회지
1985 .12
Application of the Electronic Nose and Artificial Neural Network System to Quality of the Stored Soymilk
Food Science and Biotechnology
2002 .06
두유박을 이용한 압출면의 제조
Applied Biological Chemistry
1990 .01
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-159] Fermentation of Soymilk Prepared with Green Tea Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Use of Extruder in Soymilk Production to Improve Flavor and Yield
Food Science and Biotechnology
1995 .03
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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