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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Food Extruder
식품과학과 산업
1977 .06
Quality Attributes of Bread with Soymilk Residue Dietary Fiber
Food Science and Biotechnology
1999 .08
두유박(豆乳粕)의 제면활용(製麵活用)
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of the Electronic Nose and Artificial Neural Network System to Quality of the Stored Soymilk
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-159] Fermentation of Soymilk Prepared with Green Tea Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
Antioxidative Activities of Soymilk Fermented with Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2009 .10
원료곡분의 성상과 압출 조건이 Extruder 내부 온도분포에 미치는 영향
한국식품과학회지
1988 .06
Evaluation of Soybean Varieties for Soymilk and Tofu Production Potential Using Laboratory-Developed Procedures
Food Science and Biotechnology
2002 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Profiles of Isoflavone and Fatty Acids in Soymilk Fermented with Lactobacilli, Bifidobacteria, or Streptococci
Food Science and Biotechnology
2009 .04
[P3-93] Quality Characteristics of Soymilk and Tofu Manufactured by Recommended Soybean Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Emulsion Stability of Soymilk Mayonnaise with Chitosan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Sugars and α-Galactosidase Activity during Soymilk Fermentation by Bifidobacteria
Food Science and Biotechnology
2002 .08
[P8-123] Antioxidative Activity of Bacillus sp. : Fermented Soymilk under in vitro and Cellular System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
균질기 압력을 변화시켜 제조한 두유의 유화안정성
한국식품영양과학회지
2006 .12
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