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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Emulsion Stability of Soymilk Mayonnaise with Chitosan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
두유(豆乳)의 현탁안정성에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .06
효소적 가수분해에 따른 두유와 전두유의 단백질 변화
Food Science and Preservation
2008 .12
[P3-05] 균질화 압력을 변화시켜 제조한 두유의 유화안정성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality Attributes of Bread with Soymilk Residue Dietary Fiber
Food Science and Biotechnology
1999 .08
두유박(豆乳粕)의 제면활용(製麵活用)
Applied Biological Chemistry
1988 .01
인삼 첨가 발효두유의 사포닌 조성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2013 .10
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of protein and oil concentration on the emulsion stability of soy protein isolate
Applied Biological Chemistry
1992 .01
대두의 데치기와 발아가 두유의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .08
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
pH, 화학적 조성 및 첨가제가 두유(豆乳)의 현탁안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .06
Storage Stability of Soymilk Prepared using Soybean Powder Treated Supercritical Carbon Dioxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Application of the Electronic Nose and Artificial Neural Network System to Quality of the Stored Soymilk
Food Science and Biotechnology
2002 .06
The study of canola cake extract on emulsion and oxidative stability in fish oil emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Influence of Xanthan, Emulsification Temperature, and Environmental Stresses on the Preparation of Water-in-Corn Oil Emulsions Droplets Coated by Polyglycerol Polyricinoleate
Food Science and Biotechnology
2009 .04
[P10-159] Fermentation of Soymilk Prepared with Green Tea Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Use of Extruder in Soymilk Production to Improve Flavor and Yield
Food Science and Biotechnology
1995 .03
쌀알 첨가 두유의 이화학적 품질특성
한국식품영양과학회지
2014 .08
Optimization of Quality Properties in Soy Yogurt Utilizing Soymilk Treated by High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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