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Enhancement of Active Substance and Effect of Physiological Activity on Fermentation of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biological activity of salt pickled Cudrania tricuspidata fruits extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Macrophage Protection Effects of Polysaccharides Extracted from Cudrania tricuspidata Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
꾸지뽕잎차의 품질 및 항산화 특성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2008 .06
Immunomodulatory Activity of Crude Polysaccharide Separated from Cudrania tricuspidata Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative Activity of the Water Extracts from the leaf, Fruits and 3mix of Cudrania tricuspidata Bureau
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In Vitro Anti-Obesity Effect of 4-Hydroxybenzoic acid from Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Cudrania tricuspidata Fruit Powder on an Antioxidant Activity of Pork Patties during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
꾸지뽕나무(Cudrania tricuspidata)의 폴리페놀 화합물 함량과 항산화 활성
한국식품영양과학회지
1999 .12
뽕나무(Morus alba)와 꾸지뽕나무(Cudrania tricuspidata)의 수용성 추출물에 의한 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2000 .01
Antioxidant and neuroprotective effects of crude polysaccharide fractions from Cudrania tricuspidata fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Inflammatory Effects of Cudrania tricuspidata Fruits Vinegar in RAW264.7 Mouse Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Inhibitory Activity of Intracellular Lipid Accumulation by Cudrania tricuspidata Fruit Vinegar in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immuno-modulatory Activities of Polysaccharides Separated from Cudrania tricuspidata Fruits in Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cyclic Nucleotides의 조절을 통한 Isoderrone의 혈소판응집 억제 효과
한국식품영양과학회지
2020 .08
꾸지뽕나무(Cudrania tricuspidata) 뿌리에서 항암 활성물질 분리 및 동정
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
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