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[P8-51] Comparison of Anticancer Activities According to the Parts of the Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Estimation on Processing Quality and Functionality of Korean Soybean Fermented Food by Using Fermented Material of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
꾸지뽕나무(Cudrania tricuspidata)의 폴리페놀 화합물 함량과 항산화 활성
한국식품영양과학회지
1999 .12
Antioxidative Activity of the Water Extracts from the leaf, Fruits and 3mix of Cudrania tricuspidata Bureau
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Active Substance and Effect of Physiological Activity on Fermentation of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Macrophage Protection Effects of Polysaccharides Extracted from Cudrania tricuspidata Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Improvement of Fermented Food Products Using Salt Pickled Cudrania tricuspidata Fruits Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
뽕나무(Morus alba)와 꾸지뽕나무(Cudrania tricuspidata)의 수용성 추출물에 의한 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2000 .01
Biological activity of salt pickled Cudrania tricuspidata fruits extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
꾸지뽕잎(Cudrania tricuspidata) 추출물의 3T3-L1 세포 분화 억제
Food Science and Preservation
2011 .04
In Vitro Anti-Obesity Effect of 4-Hydroxybenzoic acid from Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immunomodulatory Activity of Crude Polysaccharide Separated from Cudrania tricuspidata Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-14] 꾸지뽕나무(Cudrania tricuspidata) 잎 추출물의 항산화성과 생리기능
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidative Activity of Cudrania tricuspidata Leaf Hot Water Extract Fermented with Enterococcus lactis SCL1421 from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant and neuroprotective effects of crude polysaccharide fractions from Cudrania tricuspidata fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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