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천일염 된장분말을 첨가한 쿠키와 머핀의 특성연구
Food Science and Preservation
2008 .08
쌀된장분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .10
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
[P3-103] Quality Characteristics of Cookie adding Asparagus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Effects of Onion Powder and Baking Temperature on the Physicochemical Properties of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
[P10-203] Increased Anticancer Effect of Kochujang (Korean Red Pepper Soybean Paste) Prepared with Garlic Powder Dried Different Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Aroma profiling of Sun-dried salt by GC/MS analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P3-26] Antioxidative Effect and Quality Characteristics of Cookies Made with Sea tangle Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
미강 분말이 쿠키의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .10
Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) of Gamma Irradiated Soybean Paste Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Microbiological and Physicochemical Characteristics of Different Salt Contents in Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Properties of Cookies Made of Flour and Chinese Yam Powder
Food Science and Biotechnology
1999 .10
채취시기 및 생산방법에 따른 천일염의 성분 분석
Food Science and Preservation
2013 .12
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