지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Screening of Lactic Acid Bacteria with High Antimicrobial Activity and Isolation and Identification of Active Peptide from Metabolite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) Stems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development of Garlic Plant (Allium sativum L.) Transformed with Herbicide Resistant Gene
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
[P1-01] Effects of aging temperature and time on the conversion of garlic (Allium sativum L.) components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of Garlic (Allium sativum L.) Growth under Different Mulches
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Comparison of Antimicrobial Activity, Phytochemical Profile and Minerals Composition of Garlic Allium sativum and Allium tuberosum
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Physicochemical Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) from Major Cultivation Areas in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Research Status of Postharvest Technology of Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
마늘(Allium sativum L .) Polyphenol Oxidase의 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1981 .01
고온고압처리에 따른 마늘(Allium sativum L.)의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2006 .06
Evaluation and Multivariate Analysis in Garlic (Allium sativum L.) Germplasms
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
마늘(Allium sativum L.)의 생화학적 변화에 대한 저장 및 유통조건의 영향
Food Science and Preservation
1998 .06
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Antioxidative Flavonoids from the Garlic (Allium sativum L.) Shoot
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Characterizations of the Northern Type Garlic (Allium sativum L.) Related with the Parent Soil
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Garlic (Allium sativum L.) using Multivariate Analysis of PLS Prediction Modeling of Garlic Acid Compound Content From FT-IR Spectral Data
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Characteristics and Antioxidative Activity of Volatile Compounds in Heated Garlic (Allium sativum)
Food Science and Biotechnology
2007 .10
[OP-16] Isolation and Identification of an Antimicrobial Active Substance against Tetracycline Resistant Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
0