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Distribution of Tetracyclines Resistant Bacteria and Resistance Genes in the Soil Fertilized with Livestock Manure Compost
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .05
Screening of Lactic Acid Bacteria with High Antimicrobial Activity and Isolation and Identification of Active Peptide from Metabolite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P5-55] Isolation of Lactic Acid Bacteria Resistant to the Antimicrobial Activity of Garlic (Allium sativum) for the Production of Feed Additives and Its Antimicrobial Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Isolation of Antimicrobial Substances from Natural Products and Their Preservative Effect
Food Science and Biotechnology
2001 .02
가축분 퇴비 시용 농경지 내 Tetracyclines 내성균 분포
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .10
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Identification of Tetracycline Resistant Genes from Honeybee (Apis cerana) in Korea
한국양봉학회 학술대회 자료집
2013 .02
가축분 퇴비에 존재하는 Tetracyclines의 저항성 미생물 우점종 분포 특성
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
감초로부터 항균활성 물질의 분리 및 구조 동정
한국식품과학회지
1998 .06
Comparison of Growth and Resistant Patterns of Various Antimicrobial Resistant Bacillus cereus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고삼으로부터 항균활성 물질의 분리 및 구조 동정
한국식품과학회지
1998 .06
Isolation and Identification of Bacteria Capable of Oxidizing as(iii) to as(v) from As-Contaminated Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
손 위생에 대한 식중독 원인균 실태조사
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
식품에서 항생제 내성균 관리를 위한 국제 동향
Safe Food
2010 .01
Isolation and Identification of Azelaic Acid and 3,4-Dihydroxybenzoic Acid from Buckwheat Hull as Antimicrobial Substances
Food Science and Biotechnology
2000 .10
[OP-15] Isolation and Identification of Novel Compounds from Brown Algae, Ecklonia cava and Its Antioxidant and Anti-inflammatory Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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