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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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Status, Antimicrobial Mechanism, and Regulation of Natural Preservatives in Livestock Food Systems
한국축산식품학회지
2016 .01
오미자로부터 항균활성 물질의 분리 및 항균효과
한국식품과학회지
2001 .06
전통식품 및 천연물에서 천연보존료 개발에 관한 연구
한국식품과학회지
1999 .12
Antimicrobial Effects of Medicinal Plant Extracts and These Natural Products in three Microbial Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
천연항균물질을 침지 및 포장소재로 이용한 딸기의 저장효과
Food Science and Preservation
2003 .03
Antimicrobial Synergistic Effects of Linolenic Acid in Combination with Preservatives against Food-borne Bacteria
Food Science and Biotechnology
2004 .06
[OP-16] Isolation and Identification of an Antimicrobial Active Substance against Tetracycline Resistant Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
식용가능한 약용식물 추출물의 항균 특성
한국식품과학회지
2002 .08
천연 항균복합제재용액을 침지 및 재배용수로 처리한 콩나물의 선도유지 효과
Food Science and Preservation
2004 .03
Levels of Natural Preservatives in Cereals, Nuts and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
천연물질 사용 화장품의 잔류농약과 보존제 모니터링
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
기능성 음료 중 효모 제어를 위한 천연항균제 혼합조성 물 평가
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
항생물질을 생산하는 곰팡이의 분리 및 그 생산조건 (제1보)
Korean Journal of Agricultural Science
1984 .06
식품보존제를 이용한 항균지 제조 ( Manufacture of Antimicrobial Paper Using Food Preservative )
펄프·종이기술
2001 .06
펙틴분해물의 항균특성과 식품보존효과
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Isolation of Calcium Binding Substances from Plant Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation and Purification of Anti-Alzheimerʼs Disease Substance from Natural Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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