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수삼의 지역별 연근별 인삼사포닌 함량 비교
한국식품과학회지
2004 .10
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Emulsifying Properties of Panax ginseng ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Ginsenoside Composition of Woods-grown Ginsen Roots
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Effect of Controlled Light Environment on the Growth and Ginsenoside Content of Panax ginseng C.A. Meyer
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Growth and ginsenoside contents of 2-year-old Panax ginseng grown at different light transmission rates in a greenhouse
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
The Effects of Various Extraction on Useful Metabolite Contents from Tissue Cultured Ginseng Roots (Panax ginseng C.A.Meyer)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Quantitative Analysis of Ginsenosides Composition in Flower Buds of Various Ginseng Plants
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Bioconversion 처리에 따른 인삼(Panax ginseng C.A. Meyer)의 Ginsenoside 함량 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Antioxidant Activities and Ginsenosides Composition of Panax ginseng prout by Different Pretreatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change of Ginsenoside Composition in Ginseng Extract by Vinegar Process
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Comparison of Ginsenosides Contents and Extraction in Steaming and Drying Conditions on Panax ginseng C. A. Meyer
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
오존 가스 처리에 의한 새싹삼(Panax ginseng) 진세노사이드 함량 증대
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
배지조성이 수경재배 인삼의 생육시기별 ginsenoside 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
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