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[P8-186] An Anti-obesity effect of Purple Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
자색고구마 가루 첨가 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Enhances Antioxidant Effect of Purple Sweet Potato by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P3-114] Optimizing Production conditions of Brown Rice Cookie Prepared with Beet Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-19] Quality Characteristic and Optimization of Germinated Brown Rice Cookie with the Addition of Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P3-16] Optimizing Production Conditions of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Onion Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Organic Acids on the Extraction Kinetics of Purple-fleshed Sweet Potato Pigment
Food Science and Biotechnology
2002 .08
30-Day Repeated Oral Toxicity Study of Fermented Purple Sweet Potato on Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P3-18] Optimization of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Seatangle Powder Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Purple Sweet Potato on Nuruk-making Process and Makgeolli Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Influence of Purple Sweet Potato Powder Addition on the Quality Characteristics and Oxidative Stability of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Isolation and Characteristics of Acetobacter for Purple-Fleshed Sweet Potato Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Hepatoprotective Effects of Purple Sweet Potato Extracts against Alcohol-Induced Oxidative Stress In vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P3-20] Influence of the Addition of Purple Sweet Potato Powder on Physicochemical and Sensory Qualities of Steamed Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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