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[P3-16] Optimizing Production Conditions of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Onion Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
비트 가루를 첨가한 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P3-17] The Characteristics and Optimization of Brown Rice Cookies Prepared using Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
[P3-19] Quality Characteristic and Optimization of Germinated Brown Rice Cookie with the Addition of Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-18] Optimization of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Seatangle Powder Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
GABA 함량이 증가된 현미 첨가 쿠키의 품질특성과 아미노산 함량
한국식품영양과학회지
2013 .11
미강 분말이 쿠키의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Assessment of Red Beet as a Natural Colorant, and Evaluation of Quality Properties of Emulsified Pork Sausage Containing Red Beet Powder during Cold Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
Effects of Onion Powder and Baking Temperature on the Physicochemical Properties of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
[P3-103] Quality Characteristics of Cookie adding Asparagus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Whole Green Rice Powder를 첨가한 쇼트 브레드 쿠키의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
기능성 쌀 쿠키의 품질 특성 연구
한국식품과학회지
2002 .08
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
[P3-14] Optimizing Production Conditions of Muffins Prepared with Cheonggukjang Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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