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한국식품과학회지
2003 .04
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한국식품과학회지
2002 .12
A PCR Method for the Rapid Detection of Potential Biogenic Amine (BA) Producing Bacilli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
쌀 배합비율을 달리한 막걸리의 저장 중 Biogenic Amine 생성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes in General Components, Biogenic Amines (BAs) and Physiological Activities of Makgeolli according to Fermentation Conditions
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2014 .10
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한국식품과학회지
2006 .12
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2016 .06
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2001 .12
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한국식품과학회지
2012 .04
시판 막걸리의 저장 온도에 따른 Ethyl Carbamate 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
수산가공품의 biogenic amine 함량 변화
수산해양교육연구
2008 .04
Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang by Adding Combination of Organic Acids and Biogenic Amines Reducing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
청국장 중 biogenic amine의 함량 및 생성원인
한국식품과학회지
2007 .10
Reduction of Biogenic Amines by Addition in Combination of Niacin and the Biogenic Amines-Reducing Bacteria in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
감마선 조사가 된장 숙성중의 Biogenic Amine 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .08
가열조리 시 뿌리채소 및 잎줄기채소의 비타민 B6의 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Content of biogenic amines and amine producing-bacteria from Korean type raw ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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