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[P5-98] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Mulberry during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-93] physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Black Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-91] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Banana during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-95] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Eggplant during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-96] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Kiwi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-92] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Bell Pepper during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-99] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Soy Bean Sprout during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-97] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Lentil Sprout during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physicochemical and Microbial Properties of the Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Banana during Fermentation
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .09
Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Black Garlic Extracts during Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .06
Physicochemical Properties During Fermentation of Plum Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
오이를 첨가한 막걸리의 발효기간 중 이화학적 및 미생물학적 특성
한국식품영양과학회지
2011 .02
단양주 방법으로 제조된 막걸리의 발효과정 중 초고압 처리에 의한 미생물적 및 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2012 .08
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Korean Glutinous Rice Wine, Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
첨가원료 종류에 따른 전통발효주의 이화학 및 관능특성
한국식품과학회지
2008 .10
Isolation, Identification and Fermentative Characteristics of High Ethanol Producing Yeasts Isolated from Makgeolli, Korean Traditional Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Pediococcus acidilactici M76 Isolated from Traditional Korean Rice Wine, Makgeolli as Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
오디를 첨가한 막걸리의 발효기간 중 이화학적 및 미생물학적 특성
한국식품영양과학회지
2013 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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