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Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Properties of β-Glucan from Acid Hydrolyzed Barley
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
The Effect of Heat- or Alkali-Treated β-Glucan on Macrophages-Mediated Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반응표면분석법을 이용한 Aureobasidium pullulans KSY-0516 균주의 β-1,3/1,6-Glucan의 생산 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
In vitro and In vivo Anti-inflammatory Effect of High Molecular Weight Polysaccharides Isolated from Sargassum horneri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In Vitro and In Vivo Anti-inflammatory Activity of Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Aureobasidium pullulans으로 부터 분리한 β-1,3/1,6-glucan의 면역활성의 연구
Food Science and Preservation
2016 .12
Mutation Breeding Using Gamma Irradiation in the Development of Ornamental Plants: A Review
화훼연구
2020 .01
In-Vitro, In-Vivo 동물모델에서 귀리 유래 수용성 베타-글루칸의 칼로리 제한 효과 작용기전 규명
한국식품영양학회지
2017 .12
Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-metastatic Effects of Aerobic Exercise and Curcumin in Breast Cancer In Vitro and In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and In vitro Binding Properties of Barley β-Glucan Treated Using Hydrogen Peroxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-inflammatory and anti-osteoarthritis effects of KIOM-2301 Extracts in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Protective Effects of Cuscuta chinensis Lam. Extract against Learning and Memory Dysfunction in Streptozotocin and Amyloid β25-35-induced in Vivo Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Gamma Irradiation Promotes the Growth Rate of Thai Pigmented Rice As Well As Inducing the Accumulation of Bioactive Compounds and Carbohydrate Hydrolyzing Enzymes Inhibitors (α-Glucosidase and α-Amylase) under Salt Conditions
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
동충하초균으로 발효한 인삼잎에서 분리한 중성다당의 면역활성 및 구조적 특성
한국식품과학회지
2021 .10
상황버섯(Phellinus baumii) 에탄올 추출물의 항산화능과 β-glucan 함량
Food Science and Preservation
2015 .10
The Anti-Obesity Effect of Jeju Magma Sea Water In Vitro and In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cognitive-Enhancing Activities of a Phytosterol in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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