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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Quality Characteristics of Sulgidduk Prepared by Different Pigmented Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
충남평야지에서 극조생 ‘빠르미’ 벼 이앙시기에 따른 생육 및 품질 변화
한국육종학회지
2022 .12
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
이앙시기 변경에 의한 쌀 수량 및 품질변화 연구
한국육종학회지
2022 .09
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
백미와 유색미로 만든 설기떡의 품질 특성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .07
Investigation of harvest time of paddy rice for green whole rice grains considering transplanting time and nitrogen fertilization
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Two-Year Study of the Negative Effects of Weed Competition in Transplanted Rice Cultivation in Korea
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .10
Quality Characteristics on Traditional Wines made from White and Pigmented Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Bioactive and Sensory Properties of Extracts Prepared from Coffee Substituted with Different Levels of Germinated Pigmented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anthocyanin Levels in Red Pigmented Germplasm Collections of Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
이앙시기 및 담수심 변화에 따른 논벼 수요량 변화 분석
한국농공학회논문집
2021 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
중부 평야지에서 중생종 벼 ‘하이아미’의 기계이앙 시기에 따른출수기와 수량특성 변화
한국국제농업개발학회지
2018 .01
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