지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Frozen Beef Developed into Home Meal Replacement Products Under Various Storage Conditions
산업식품공학
2015 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Quality Characteristics of Beef by Different Cooking Methods for Frozen Home Meal Replacements
한국축산식품학회지
2015 .01
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
솔비톨 첨가에 의한 냉동 해산물의 레토르트 후 품질 향상
한국식품과학회지
2017 .02
건숙성 쇠고기의 현황 및 기능성 구명에 대한 과제
축산식품과학과 산업
2015 .01
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
굴 패각의 전처리 조건에 따른 인산염 제거효율에 관한 연구
해양환경안전학회지
2018 .01
인구통계학적 특성 및 식생활 라이프스타일에 따른 여성들의 쇠고기 소비행태
한국식품영양과학회지
2023 .03
Microbial, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Quality Grade 2 Beef Enhanced by Injection of Pineapple Concentrate and Honey
한국축산식품학회지
2017 .01
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
국내 소고기 자급률 향상이 세계 온실가스 감축에 미치는 영향
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .03
Health Implications of Beef Intramuscular Fat Consumption
한국축산식품학회지
2016 .01
전처리 방법에 따른 고온 가열 새우의 품질 향상
한국식품과학회지
2016 .10
Effects of Aging and Aging Method on Physicochemical and Sensory Traits of Different Beef Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
0