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Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes of Functional Components of Some Colored Barley with Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Change in Antioxidant activity of Grain germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리의 발아를 통한 Phytase 생산과 특징
농업생명환경연구
2021 .12
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
유색보리의 발아와 볶음처리 가공에 따른 이화학적 특성 및 항산화 기능성
한국식품영양과학회지
2023 .02
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in the content of components according to the growth period after sowing of barley grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
국제종자검정협회(ISTA) 변온조건에서 비탈면 복원용 주요 초화류의 발아율 및 발아속도
환경복원녹화
2018 .01
Optimization of germination conditions to enhance the antioxidant activity in chickpea (Cicer arietimum L.) using response surface methodology
Food Science and Preservation
2022 .07
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Germination and Quality Characteristics of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
지황 종자의 형태 및 발아 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
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