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Development of mackerel automatic sorting technology in accordance with the correlation of color and physicochemical indicators
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Microbial, physicochemical, and sensory characteristics of vacuum-fried mackerel (Scomber japonicus) meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effect of Storage Temperature on Physicochemical Properties of Milk Beverages Supplemented with Coffee during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
직화구이와 급랭가공법을 이용한 고등어 제품의 성분 분석 및 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2016 .03
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Species identification of chub mackerel schools by using multi-frequency
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Analysis of crude fat and protein content of mackerel according to the catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배출식 CA저장고를 이용한 겨울배추 품질평가
산업식품공학
2018 .01
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
냉동 고등어(Scomber japonicus)의 유통 온도 관리를 위한 Time-temperature Indicator 개발
한국수산과학회지
2018 .10
Physicochemical properties of sweet limes (Citrus limetta) during storage at different temperatures
Food Science and Preservation
2024 .10
Correlation between water temperature and catch at a set net in Yeosu Bay, Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
황화수소 및 상대습도 발색 신선도 지시계의 작동 원리 및 식품 신선도 지시능력 평가
산업식품공학
2024 .08
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