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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Microbial, physicochemical, and sensory characteristics of vacuum-fried mackerel (Scomber japonicus) meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Species identification of chub mackerel schools by using multi-frequency
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Analysis of free amino acids in mackerel (Scomber japonicus) according to catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Development of mackerel automatic sorting technology in accordance with the correlation of color and physicochemical indicators
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Analysis of crude fat and protein content of mackerel according to the catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Diet Composition of the Chub Mackerel, Scomber japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
고등어 어육 중 열안정성 단백질에 특이한 단클론성 항체 개발과 특성 확인
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Change in the Physiochemical Property of Mackerel Scomber japonicus during Boiled-dried Fishery Product Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Shelf Life Prediction of Vacuum-Packaged Grilled Mackerel
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Anti-inflammatory Effect of Lipid from Scomber japonicus (mackerel) Eggs LPS-induced RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Microbiological sanitary assessment of mackerel (Scomber japonicus) at a fishery products auction market
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Modification of Quinn’s length-based model for Korean chub mackerel (Scomber japonicus) population
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Reduction of total microbial counts and histamine in mackerel by aqueous chlorine dioxide treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
육상수조 순치 중의 전갱이 두부에 발생한 젤리 모양 조직 괴(塊)에 관한 조직병리학적 고찰
수산해양교육연구
2024 .08
The future projection for chub mackerel (Scomber japonicus) catch distributions in Korean waters under CMIP6 forcing scenarios
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
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