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Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국토계획과 환경계획 통합관리 지표 개발 연구
환경복원녹화
2018 .01
Development of freshness indicator for volatile basic nitrogen (VBN) content to evaluate the quality of seasoned meat products during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
우리나라 식품안전보건지표의 개발 및 운용과정 정립에 대한 연구
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
State Indicator of Water Quality for Surface Water and Groundwater in Agriculture
한국토양비료학회지
2015 .10
Printable Colorimetric Freshness Indicator Based on Cellulose Nanocrystal-Silver Nanoparticles (CNC-AgNPs) for Intelligent Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Establishment of Best Management Indicator for Sustainable Agricultural Water Quality using Delphi Survey Method
한국토양비료학회지
2015 .10
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Development of mackerel automatic sorting technology in accordance with the correlation of color and physicochemical indicators
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
냉장 저장 중 고등어(Scomber japonicus)의 선도 지표 개발을 위한 품질 특성 평가
한국수산과학회지
2016 .12
Development of freshness indicator for quality of packaged pork products during refrigerated storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
셀룰로오스 기반 신선도 센서 개발 I - pH 반응 염료의 색상 발현에 효율적인 필터페이퍼와 염료 농도 탐색 -
펄프·종이기술
2020 .10
AHP를 활용한 생태문화도시 평가지표 개발 연구
환경복원녹화
2017 .01
식품 신선도 모니터링을 위한 천연 염료와 고분자 기반의 색변환 가스 인디케이터
Food Science and Preservation
2024 .10
Quality characteristics of pH indicator film containing purple sweet potato extract and the color change during kmichi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Indicator plant species selection for monitoring the impact of climate change
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .10
Indicator plant species selection for monitoring the impact of climate change
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
냉동 수산물의 저장 온도 관리를 위한 Time-temperature Indicator와 비전 기반 Indicator 분석 프로그램 개발
한국수산과학회지
2018 .02
Identification of major indicators useful for monitoring of the quality and safety of commercial salted shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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