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Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Diet composition and Trophic levels of Jack Mackerel, Trachurus japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
전갱이의 음향임피던스 측정
어업기술연구소보고
2016 .02
Age and Growth of Jack Mackerel Trachurus japonicus Caught by Large Purse Seine Fishery
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Monthly variation in the proximate composition of jack mackerel (Trachurus japonicus) from Geumo Island, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Numerical study on the evaluation of eDNA Approach for estimating fish abundance and distribution in semi-enclosed bay
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
육상수조 순치 중의 전갱이 두부에 발생한 젤리 모양 조직 괴(塊)에 관한 조직병리학적 고찰
수산해양교육연구
2024 .08
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
직화구이와 급랭가공법을 이용한 고등어 제품의 성분 분석 및 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2016 .03
Substitution effect of fish meal with various animal protein sources in red sea bream (Pagrus major) diets supplemented with jack mackerel meal as feeding stimulants
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Substitution effect of different levels of fish meal with various plant protein sources in diets supplemented with jack mackerel meal as feed stimulants on the growth performance of juvenile olive flounder (Paralichthys olivaceus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
KRM 모델을 이용한 전갱이의 다주파수 음향산란특성
수산해양기술연구
2015 .01
Species identification of chub mackerel schools by using multi-frequency
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Development of mackerel automatic sorting technology in accordance with the correlation of color and physicochemical indicators
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Analysis of crude fat and protein content of mackerel according to the catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlation between water temperature and catch at a set net in Yeosu Bay, Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
수치실험을 이용한 남해 중부 연안의 하계 수온 분포 연구
해양환경안전학회지
2017 .01
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